Vepřové maso
Příspěvky
Selská vepřová roláda
11. 2. 2012
Bůčková roláda s mletým vepřovým masem a játry. Roláda chutná jak teplá s bramborovou přílohou, tak i studená.
Valašské vepřové plátky
9. 2. 2012
Zase chuťově jiná úprava vepřového masa, s lesními houbami, koprem a smetanou. Přílohu si zvolíme podle své chuti.
Nakládaný bůček Pantůček
8. 2. 2012
Bůček se hodí na studené pohoštění, na mísy při nějakých vepřových hodech :-) Maso je dost kořeněné, dávku koření můžeme snížit.
Znojemský vepřový závitek
5. 2. 2012
Závitek chutná a voní po okurkách, sardelová pasta dodá zajímavou chuť. Závitek taky hezky vypadá na řezu.
Mleté vepřové maso s rýží a kapustou
31. 1. 2012
U nás velmi oblíbené jídlo. Podobně dělávám i mleté maso s rýží a hlávkovým zelím. Tento recept je receptem našich babiček.