Bílý chléb s bramborem z domácí pekárny
Suroviny:
240 g (ml) vody, 1 lžíce oleje, 80 g vařených a prochladlých jemně nastrouhaných brambor, 500 g hladké mouky, 1 lžička celého kmínu a 1 drceného, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 10 - 12 g čerstvého droždí.
Postup:
Jako první dáme do nádoby domácí pekárny vodu, olej, jemně nastrouhané brambory pak mouku smíchanou s celým i drceným kmínem a solí, na ni nahoru lžičku cukru a rozdrobené čerstvé droždí.
Program Klasik, malý bochník, kůrka střední.
Komentáře
Přehled komentářů
Dobrý den, hrozně si přeju kopit si domácí pekárnu. Napadlo mě, že tady by jste mi mohli pomoct. Chtěla bych do ní investovat max 3000 a v téhle cenové kategorii je podle téhle stránky https://vas-pomocnik.cz/domaci-pekarny/ nejlepší Eta Delicca 7149. Mohla bych se zeptat, jakou používáte vy? Pokud máte nějaký lepší model, tak by mi pomohla aspoň značka :) Bohužel se v tom vůbec nevyznám a tak moc ani nevím, co od pekárny mám chtít. Děkuji Vám, Helena
Domácí pekárna
(Helena, 7. 4. 2018 13:29)