Pečeno v remosce
Veškeré recepty jsou uvedené na menší remosku o průměru 22 cm. Vlastním starší typ s hliníkovou mísou.
Příspěvky
Povidlové buchty pečené v remosce
25. 1. 2019
Klasické buchty plněné povidly a pečené ve větší remosce Grand.
Rychlá rybízová bublanina pečená v remosce
25. 1. 2019
Rychlá ovocná bublanina pečená ve větší remosce Grand.
Jablkový koláč pečený v remosce
23. 1. 2019
Koláč je velmí šťavnatý, recept je určený pro větší remosku Grand s průměrem 32 cm.Samozřejmě, že se může upéct i klasicky v troubě.
Dvoubarevná buchta z remosky
4. 5. 2015
Obyčejná buchta pečená v menší remosce, do částí těsta se přidává kakao.
Rychlá buchta s mákem z remosky
8. 11. 2014
Rychle připravená buchta s mákem bez vážení, odměřuje se hrníčkem. Je pečená v menší remosce o průměru 22 cm. Recept vhodný i pro úplné začatečníky :-)
Rychlá kakaová buchta z remosky
2. 11. 2014
Hrníčkový recept na rychle připravenou kakaovou buchtu. Na povrchu je potřená marmeládou a posypaná kokosem. Recept je určený pro menší remosku o průměru 22 cm. Recept je taktéž vhodný pro začátečníky :-)
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
24. 8. 2014
Buchta z kyšky. Je to jeden z vítězných receptů z roku 2013 v projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko. Buchta je pečená v menší remosce - průměr 22 cm.
Jablečná buchta pečená v remosce
24. 11. 2013
Buchta s větším podílem jablek pečená 30 minut v remosce o průměru 24 cm. Je velice šťavnatá a dá se dobře připravit i v dia verzi.
Buchta se sójovým sukem pečená v remosce
14. 9. 2013
Buchta pečená necelých 30 minut v remosce o průměru 24 cm. Do těsta je přidaná nastrouhaná sójová tyčinka - suk.
Koláč z tvarohového těsta se švestkami - pečený v remosce
12. 8. 2013
Koláč z tvarohového těsta plněný švestkami nebo jiným ovocem. Je pečený v remosce o průměru 24 cm.