Rybí rolka vařená v páře
Počet porcí: 1
Suroviny:
100 g rybí filé - treska filet, 1 ks surimi tyčinka -12 g, kousek širšího zeleného listu pórku - 10 g, sůl, čerstvě drcený pepř nebo drcený kmín, nebo jiné oblíbené koření vhodné na ryby. Na přílohu 180 g brambor, 50 g cibule.
Postup:
Rybí filé i surimi tyčinku necháme rozmrazit. List pórku spaříme a zabalíme do něho tyčinku. Filé pokud jde tak rozřízneme abysme měli širší plátek, osolíme, okořeníme a zabalíme tyčinku s pórkem. Vše pevně zabalíme do alobalu.
Vaříme společně s bramborami nakrájenými na menší kostky a s cibulí rozkrojenou na čtvrtiny. Mírně osolíme. Vaříme 15 - 20 minut.
Podáváme se zeleninovým salátem s troškou olivového oleje.