Čína z vepřového masa v PH
Počet porcí: 5
Doba vaření: 2,5 hodiny na druhý stupeň
Suroviny:
500 g vepřové kýty, sůl, 300 g hlávkového zelí, 150 g pórku, 160 g cibule, 100 g burských oříšků - měla jsem nesolené, zhruba 3 lžíce sójové omáčky - nebo dle chuti, 1 dl vody
Postup:
Vepřové maso nakrájíme na hrubší nudličky a osolíme, zelí hrubě nakrouháme, pórek nakrajíme na půlkolečka, cibuli na půlměsíčky a rozebereme, přidáme burské oříšky, sójovou omáčku dle chuti, vodu a vše smícháme. Pokud je třeba, tak dosolíme.
Vaříme na druhý stupeň zhruba 2,5 hodiny až je maso měkké. V polovině vaření jsem obsah hrnce promíchala.
Podáváme s rýží.
čína z pomalého hrnce
(Marie, 27. 2. 2016 9:18)